TRANSFORMASJON

               Beate Gjersvold, Tove Weie, Wenche Aune, Ingeborg Stana

25. januar—16. februar

 

Ingeborg Stana

Ingeborg Stana er utdannet ved Statens Kunstakademi i Oslo, Accademia di belle arti i Firenze og Instituto del’Arte e il Restauro i Firenze. Hun arbeider som maler, videokunstner og grafiker.

Stana har hatt internasjonal suksess med utstillinger blant annet i Norge, Sverige og Frankrike. Hun har hatt separatutstillinger blant annet ved GAD, Blomqvist Kunsthandel i Oslo og Les Borèales, IX’ Festival d’art et de literature i Normandie.

Hennes kunst er blitt kjøpt inn av blant annet Malmø Kunstmuseum, Rikshospitalet og Kulturnemden i Gøteborg. Stana har også deltatt i den kunstneriske utsmykkingen av blant annet Trollfjord i Bergen og Hydro ved Flesland Flyplass.

Tove Weie

Tove Weie er utdannet ved Kunstakademiet i Trondheim og er innkjøpt av flere offentlige institusjoner.

Hun har hatt flere separatutstillinger i Galleri SG, og har deltatt på en rekke kollektivutstillinger, deriblant Trøndelagsutstillingen.

Tove Weies malerier er blant annet innkjøpt av Helse Midt Norge, Trondheim Kommune og Sør-Trøndelag Fylkeskommune.

Wenche Aune

Fotograf Wenche Aune er prisbelønnet fra en rekke fotokonkurranser i inn og utland. Hun har mottatt gullmedaljer fra Norgesmesterskap i fotografering og fra internasjonale fotokonkurranser i bl.a. India, Serbia og Tyskland.

Wenche Aune har deltatt på flere utstillinger i inn og utland, og hadde separatutstilling i   Galleri SG i 2018. Internasjonalt har Wenche Aune oppnådd Fèdèration Internationale de l’Art Photographique (FIAP) sin utmerkelse EIAP/s for premieringer i internasjonale konkurranser. Hun har vært jurymedlem i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser.

Wenche Aunes bilder er innkjøpt av bl.a. St. Olavs Hospital, Statoil kunstklubb Midt Norge, Måsøval  Eiendom og Restaurant To Rom og Kjøkken, Trondheim.

Beate Gjersvold

Beate Gjersvold er både billedkunstner og kunsthistoriker. Hun har hatt flere separatutstillinger og deltatt ved større norske og internasjonale kollektiv- og gruppeutstillinger. Hun er innkjøpt til offentlige samlinger og har mottatt stipender og priser for sin kunst, blant annet Grand Prix International de la Peinture à L’Eau (2001). Hun arbeider innenfor flere medier: fotografi, silketrykk, installasjoner og maleri. Hoveddelen av verkene hennes er akvarellmalerier hvor hun har forsket fram sin egen unike teknikk og rendyrket denne.

Beate Gjersvold har blant annet stilt ut i Sverige, Danmark, Finland, Italia, Spania, Latvia, Litauen og Frankrike. I 2003 deltok hun på en internasjonal  gruppeutstilling ved Museet for samtidskunst, Civico Museo Parisi Valle, Maccagno, Italia.

Medlem av TBK og BKMR/NBK.