Personvernserklæring

Sist endret 26.06.18

 

1. Innledning

Galleri SG AS, org.nr. 988393479 er et galleri som holder til i Kjøpmannsgt. 37, Trondheim. Se vår kontaktinformasjon i punkt 6. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger når du besøker galleri-sg.no, melder deg på nyhetsbrev, er kunde av oss eller vi på annen måte er i kontakt. Personvernerklæringen gjelder ikke tredjeparters behandling av personopplysninger. Tredjeparter som vi samarbeider med har egne personvernerklæringer og egen praksis som de selv er hovedansvarlige for.

 

2. Galleriets behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen redegjør for hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og utleverer personopplysninger når du bruker våre nettsider og digitale tjenester. Den forklarer våre databehandlingsaktiviteter, hvilket formål de har, hva slags personopplysninger disse aktivitetene innebærer og hvilket rettslig grunnlag de har.

 

Nettsideanalyse

Når du besøker nettsiden vår samler vi inn og lagrer informasjon om brukeratferd. Dette ser vi i google analytics.

Formålet med behandlingsaktivitetene er å optimalisere våre nettsider ovenfor våre besøkende samt utføre analyser av trender og mønstre ved bruken av nettsidene. Det rettslige grunnlaget er vår berettigede interesse i å tilpasse vår nettsider og tjenester til brukernes antatte behov. I punkt 3 i personvernerklæringen finner du nærmere informasjon om vår bruk av informasjonskapsler.

Anonymiserte opplysninger som ikke kan knyttes til deg vil kunne bli brukt og beholdt for statistiske og analytiske formål.

 

E-postkorrespondanse

Dersom du sender oss e-post vil vi registrere og behandle meldingene i den grad det er nødvendig for å besvare din henvendelse. Det rettslige grunnlaget for behandling av personopplysninger knyttet til e-post er vår berettigede interesse i å besvare henvendelser samt å kunne dokumentere korrespondansen. E-postkorrespondanse vil bli lagret så lenge det er nødvendig for disse formålene.

 

Nyhetsbrev og elektronisk markedsføring

Dersom du tar kontakt med oss, ved utfylling av kontaktskjema eller lignende, kan innsamlede opplysninger benyttes for å sende deg informasjon via e-post. I våre kontaktskjema innhentes vanligvis navn, e-post-adresse, telefonnummer og eventuelle andre opplysninger du oppgir.

Vi vil ikke sende deg tilbud via e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder med mindre det foreligger et eksisterende kundeforhold, eller du har samtykket til dette.

Opplysningene vi behandler vil bli benyttet til å tilpasse våre nyhetsbrev og budskap til deg.

Det rettslige grunnlaget for nyhetsbrev og elektronisk markedsføring er enten at det foreligger et eksisterende kundeforhold og du ikke har reservert deg mot å motta våre henvendelser, og i andre tilfeller ditt samtykke.

 

3. Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter oss av informasjonskapsler (cookies) når du besøker våre nettsider. Informasjonskapsler, også omtalt som cookies, er tekstfiler som lastes ned og lagres på enheten din når du besøker nettsiden.

Informasjonskapsler benyttes for brukerstatistikk, for å tilpasse nettsidene ovenfor våre besøkende samt for å huske besøkendes brukerpreferanser.

Vi benytter også informasjonskapsler for å forbedre funksjonaliteten til nettsidene.

Du kan via innstillingene i nettleseren hindre at nettleseren lagrer informasjonskapsler samt slette informasjonskapsler. En veiledning på hvordan administrere informasjonskapsler i de vanligste nettleserne finner du her.

 

4. Dine rettigheter

I henhold til norsk personvernlovgivning har du en rekke rettigheter knyttet til personopplysninger som gjelder deg. Som registrert har du i utgangpunktet følgende rettigheter:

  • Rett til innsyn
  • Rett til retting
  • Rett til sletting – du har med visse unntak rett til å få slettet personopplysninger vi har lagret om deg
  • Rett til å kalle tilbake samtykke
  • Rett til dataportabilitet
  • Rett til å klage – du har rett til å klage på vår behandling av personopplysninger til Datatilsynet. Vi oppfordrer deg likevel til å henvende deg til oss først.

Disse rettighetene kan være begrenset i visse situasjoner, som for eksempel hvis vi er lovpålagt å behandle personopplysningene. Se kontaktinformasjon i punkt 6.

 

Gjeldende lovgivning

Denne personvernerklæringen skal tolkes i samsvar med norsk personvernlovgivning og være underlagt norske domstolers ikke-eksklusive kompetanse.

 

5. Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan, uten forvarsel, endre eller oppdatere denne personvernerklæringen. Den siste versjonen vil gjøres tilgjengelig på www.galleri-sg.no.

 

6. Kontaktinformasjon

Galleri SG AS

Kjøpmannsgt. 37

7011 Trondheim

post@galleri-sg.no