Wenche Aune

Fotograf Wenche Aune (f. 1957) er prisbelønnet fra en rekke fotokonkurranser i inn og utland. Hun har mottatt gullmedaljer fra Norgesmesterskap i fotografering og fra internasjonale fotokonkurranser i bl.a. India, Serbia og Tyskland.

 Motivene i fotografiene er ofte preget av det minimalistiske i struktur og komposisjon. Natur er viktige komponenter, noe som sees i fotografiene på denne utstillingen.

 Wenche Aune har deltatt på flere utstillinger i inn og utland, og hadde separatutstilling på Galleri SG i 2018. Internasjonalt har Wenche Aune oppnådd Fédération Internationale de l'Art Photographique (FIAP) sin utmerkelse EFIAP/s for premieringer i internasjonale konkurranser. Hun har vært jurymedlem i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser. Nasjonalt har Wenche Aune oppnådd HON ENSSF fra Norsk Selskap for Fotografi for fremragende resultater i konkurranser i inn og utland. Hun har også i flere perioder hatt styreverv i Norsk Selskap for Fotografi.

 Wenche Aunes bilder er innkjøpt av bl.a. St. Olavs Hospital, Statoil kunstklubb Midt Norge, Måsøval  Eiendom, Restaurant To Rom og Kjøkken.


Alle bildene kan lages på aluminium, plexiglass og kunstpapir i ønsket format.
Det vil kun bli laget 10 eksemplarer av hvert motiv.
Ved spørsmål ta kontakt med oss på post@galleri-sg.no

Vi tar forbehold om noe ekstra tid med levering av fotokunst