Nettbutikk

A - E

F - K

L - R

S - Å

   

                       

KUNSTKLUBB

Med en årsavgift på kr 2.000,- vil du motta
et trykk, til en gunstig pris i forhold til "normalpris".
Les mer

Her kan du melde deg inn:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

  

Invitasjoner og nyhetsbrev

Her kan du sende oss mailadressen din dersom du ønsker å motta invitasjoner og nyhetsbrev fra oss:

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Dersom du ønsker å melde deg av nyhetsbrevet  kan du sende en mail til post@galleri-sg.no med beskjed om dette.

   

Sølvi Waterloo Normannsen

 

Sølvi Waterloo Normannsen har hatt tre separatutstillinger i Galleri SG. Hun bor og arbeider i Trondheim. De fleste av bildene i utstillingen, som stod fra 20. januar til 11.februar, ble til under et lengre opphold i Flatanger i 2017.

 

Hun trives best på store billedflater, og oftest er det en spontan forestilling om et motiv, en bestemt farge eller en stemning som setter i gang arbeidet med et nytt maleri.

 

Det fortsetter som en fysisk prosess der lerret av lin settes inn med akrylmasse, gjerne iblandet sand. Dette gir lerretet et nesten tredimensjonalt uttrykk. Overflaten bearbeides videre med riss, riper, linjer, punkter og stikk, og gir bildet sin egen særegne grunnstruktur.

 

Deretter påføres hvitmaling, og lag på lag med mørkere pigmenter som vaskes av. Noe blir sittende igjen som rester i strukturen. Restene danner former, avtrykk, og interessante detaljer. Disse virker som spor, veivisere som forfølges fram mot det ferdige uttrykket.

 

Selv om prosessen kan virke tilfeldig, så er den aldri det. Målet er alltid å skape et uttrykk som er avstemt, med erfaringer, følelser, det hun har sett.

Summen av det, som danner grunntonen i hver og en av oss.